Bedrijven

Draag bij aan de missie van Museum Boerhaave

Museum Boerhaave deelt een rijke geschiedenis met bedrijven die het museum een warm hart toedragen. Samen met u wil Museum Boerhaave jong en oud inspireren en betrekken bij wat wetenschap in hun leven betekent. Najaar 2017 opent het vernieuwde museum met een innovatieve presentatie van de rijkscollectie. En u kunt helpen deze vernieuwing mogelijk te maken.

"Eeuwenlange innovatie en fascinatie om vooruitgang te creëren zijn in Museum Boerhaave tastbaar"

Drs. Ir. Jeroen van der Veer, ex-CEO Shell, president-commissaris bij ING en Philips, commissaris bij Boskalis en bèta-amassadeur.

Museum Boerhaave omarmt cultureel ondernemerschap. Samenwerken met instellingen en bedrijven is essentieel en getuigt van maatschappelijke verankering. Dit is in de afgelopen jaren terug te zien in de steun die Museum Boerhaave uit het bedrijfsleven ontvangt, waaronder Philips, Shell, Rabobank, Zorg en Zekerheid, DSM, ASML, Hoogheemraadschap van Rijnland, LUMC en Brill.

Die wereldvermaarde collectie, bijzondere tentoonstellingen, educatieve programma’s, spraakmakende activiteiten en het grote mediabereik trekken jaarlijks meer dan 100.000 bezoekers.

Museum Boerhaave biedt u een scala aan unieke tegenprestaties voor uw steun. Wij maken graag een afspraak met u om te praten over de verschillende mogelijkheden. Neemt u contact op met Annette Los, Projectleider Partnerships en Fondsenwerving, annettelos@museumboerhaave.nl

Hier vindt u alvast meer informatie:

Het educatieve programma bij Foodtopia werd mogelijk gemaakt door Rabobank Leiden-Katwijk Het educatieve programma bij Foodtopia werd mogelijk gemaakt door Rabobank Leiden-Katwijk

Neem contact op met

Ambassadeurs van Museum Boerhaave

Wie zijn onze ambassadeurs?

The Times schrijft over Museum Boerhaave:

‘This is one of the most important scientific and medical history collections in the world’.

Anatomisch theater

Anatomisch theater

Het Anatomisch theater is mede mogelijk gemaakt door de BankGiro Loterij.

Shell Generation Discover Festival

Shell Generation Discover Festival

Museum Boerhaave kon duizenden kinderen laten zien hoe leuk en leerzaam wetenschap is tijdens dit festival dat door Shell werd georganiseerd.